Taxi Hillegom vervoert u graag van en naar Schiphol. Bent u op zoek naar goedkope taxi of taxibusje naar Schiphol? Neem dan contact met ons op. Taxi Hillegom biedt de scherpste Schipholtarieven.

Door onze punctualiteit zorgen wij er voor dat u altijd netjes op tijd op de luchthaven aankomt. Uw vakantie begint dan al voor uw deur, zonder stress.

Het is ook mogelijk om reeds op voorhand uw terugrit te reserveren. Dit wordt sterk aangeraden om hoge tarieven van taximaatschappijen van buiten de regio te vermijden.

Taxi Hillegom houdt uw vluchtgegevens nauwkeurig in de gaten, mocht u eerder landen of juist vertraging hebben, dan passen wij ons hieraan aan.

Taxi Hillegom biedt verschillende betalingsmogelijkheden. Zo kan u betalen met creditcard, American express, contant. U kan zelfs vragen voor een factuur op het einde van de maand. Kiest u voor een factuur, bespreek dit dan op voorhand met onze reserveringsafdeling.

Voor reserveringen, prijsaanvragen of overige informatie kan u contact opnemen via onze site. U kan ook Taxi Hillegom 24u op 24u, 7dagen per week bellen op ons centrale nummer 023 540 05 00.

schiphol taxi