Taxi Hillegom heeft al jaren ervaring met zakelijk vervoer in en ver buiten Hillegom. wij werken samen met verschillende bedrijven in de regio.

Speciaal voor onze zakelijke klanten bieden wij allerlei extraatjes.

U of uw bedrijf kan heel wat financieel voordeel oplopen door beroep te doen op Taxi Hillegom.

Taxi Hillegom maakt, indien gewenst, prijsafspraken met zijn zakelijke klanten. Dit houdt in dat wij u met korting vervoeren. Door dit aan te bieden, hopen wij uiteraard u vaker te mogen vervoeren.

Ook aan uw betaalgemak is gedacht. U kan op alle mogelijke manieren betalen, veel bedrijven kiezen er voor om op het einde van de maand een factuur te ontvangen, met daarin alle gereden ritten van die maand.

Voor onze zakelijke klanten hebben wij ook een Schipholservice. Taxi Hillegom biedt ook de mogelijkheid om uw klant of relatie in naam van uw bedrijf op Schiphol op te halen. Alle taxichauffeurs van Taxi Hillegom spreken naast Nederlands ook Engels. Dit zorgt voor een vlotte communicatie met uw klant of relatie uit het buitenland.

Taxi Hillegom beschikt illegom over de meest luxueuze wagens die bovendien ook altijd schoon zijn, zowel de binnen, als de buitenkant.

Veel zakelijk klanten kiezen ervoor om anoniem vervoerd te worden, zonder dakbord, uiteraard is dit geen probleem.

Voor prijsafspraken, reserveringen, offertes of alle overige vragen kan u ons mailen. Bellen kan uiteraard ook 24u op 24u, 7dagen pers week op het nummer 023 540 05 00.

Zakelijk vervoer Hillegom